Arama
Arama Sonuçları
“Kanıtlamazsanız namertsiniz!”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programı, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın’ı ağırladı.
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
Canlı yayında; Çifte konuk
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını Seçim Özel'de bugünkü konuğumuz; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ve İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın oluyor.
Oktay Vural, Kastamonu'da
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu'ya geldi
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
“Kenevirin Borsası Kastamonu olacak!”
Yalçın: "Kenevir bizim için çok değerli. Kenevirin üzerinde duracağız. Kenevirin borsası Kastamonu olacak."
Erbilgin'den Yalçın ve Aydın'a gönderme!
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, konuşmasında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın ve MHP Belediye Başkan Adayı  Yüksel Aydın'ın, 'Hasan Baltacı'nın Milletvekilliği'nden istifa etmesi gerektiği' söylemlerine ilişkin; "Siyasette hakim değilsen, siyaset yapmayı sadece söylem üzerine kurarsan çuvallarsın" diyerek her iki adaya da gönderme yaptı.
Kadir Yalçın'ın rozetini Genel Başkan taktı!
İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın beraberinde İl Başkanı Faruk Ataşalar, Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.
Başkan Adayı Yalçın, vites yükseltti... Muhtarlarla istişare!
Yİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yalçın merkez mahallelerdeki sorunların tespitini yapabilmek ve çözüm üretebilmek adına muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.
Rektörün protokol fotoğrafına ‘aristokratik fanus’ benzetmesi
Saadet Partisi İl Başkanı Yalçın, Rektör Topal ev sahipliğindeki toplantıyı eleştirdi
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
"Ağzınıza bir bal sürecekler '10 bin lira' diyecekler"
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanlığı Ağustos Ayı Divan Toplantısı'na katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaptığı konuşmasında belediye seçimlerine değinerek; "Bin 392 seçim bölgesinde güçlü, kazanacak adaylarımızla seçimlere katılacağız. Emeklilere yakın zamanda zam verecekler. Rüşvet olsun diye belediye seçimleri geliyor diye Ekim'de sizin ağzınıza bir bal sürecekler, ‘10 bin lira ’diyecekler. Emekliler de memnun olacak zannedecekler ama 2 ay sonra yeni gelecek zamlarla o da eriyip gidecek" dedi.
"Kastamonu evladı mutlaka hak ettiği değeri görecektir"
Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın'dan, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü atama konusuna ilişkin eleştirisine destek geldi. Yalçın açıklamasında; "Kastamonu'nun evladı mutlaka hak ettiği değeri görecektir. Bir hak varsa Kastamonu ve evlatları bunu en çok hak edendir" dedi.
Yalçın: ‘Hastaneden çekilin, Tıp’ı hizmete açın!’
Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın’dan Kastamonu Üniversitesi’ne ‘tıp fakültesi’ çağrısı...
TÜGVA Kastamonu’dan Taş Baskı ve El Sanatları sergisi
Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Kastamall AVM’de Taş Baskı ve El Sanatları Sergisi açıldı.
Millet İttifakı'ndan bayramlaşma
Kastamonu Öğretmen Evi'nde Millet İttifakı Ortakları bayramda bir araya gelerek bayramlaşma programı gerçekleştirdi.
‘28 Mayıs’ta gerçeğin iktidarını kuracağız’
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferansa Salonu’nda Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
"Millet İttifakı olarak sözümüz söz"
14 Mayıs seçimleri sonrasında Kastamonu siyasileri açıklamalarını sürdürüyor.
CHP Milletvekili adayları oylarını kullandı
CHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hasan Baltacı, Kadir Yalçın ve Ziver Kaplan Cumhurbaşkanı ve 28'nci Dönem Milletvekili seçimleri için oylarını kullandı.
İŞTE KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
Kastamonu Milletvekili adaylarının tam listesi
‘Teröre destek olanın Allah belasını versin’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, TV366’da yayınlanan “İrfan Salcı ile Seçim Özel” programına katıldı
‘CHP mitinglerinde terör paçavraları dalgalanıyor’
PARTİSİNİN İL GENEL MECLİSİ GRUP TOPLANTISI'NDA KONUŞAN AK PARTİ İL BAŞKANI DOĞAN ÜNLÜ:
“Adaylarımızı sorgulayacak son kişisin”
AK Parti İl Başkanlığı'nda, partili meclis üyelerinin katılımıyla İl Genel Meclisi (İGM) grup toplantısı düzenlendi.
‘Esnafın yüzünü güldüreceğiz’
CHP Kastamonu milletvekili adayları, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.
‘Yatırımı engelleyen herkesin karşısındayız’
Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren Romon Grup’un yaklaşık 2,5 milyon euroluk yatırımla hayata geçirdiği yeni fabrika projesinin ruhsat engeliyle karşılaşması, tepkiyle karşılandı. Kastamonu Kalkındırma Derneği (KALDER) Başkanı Tugay Civelekoğlu da, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yatırımlar noktasında büyük eksiklikleri olan Kastamonu’nun yeni yatırımları, projeleri kazanmak için elinden geleni yapması gereken bir dönemde Romon Grup’un karşılaştığı gibi engellerin bir an önce aşılmasının önemi dikkat çekti.
"Bu şehir hak ettiğini alacak"
Gündem Medya Haber'in konuğu olan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin açıklamasında; "Sana söz Kastamonu. Bu şehir hak ettiğini alacak. Kastamonu kendi memleketine doyan, üreten, gururlanan bir şehir olacak” dedi.
'Bu gidişle Kastamonu iki vekile düşecek, utanmıyor musunuz?'
CHP 2'nci sıra Milletvekili Adayı Kadir Yalçın, yazılı basın açıklaması yaptı. Kastamonu'da bir dönem 10 milletvekilinin meclise gittiğini hatırlatan Yalçın, günümüzdeki üç vekil sayısını hatırlatarak, 'Bu gidişle iki vekile düşeceğiz'' dedi. AK Parti Milletvekili adaylarına da eleştirilerde bulunan Yalçın, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kapanan Nükleer Tıp Ünitesine atıfta bulunarak 'Hangi mantıkla kapattınız?' sorusunu yöneltti.